Čistíme a dezinfikujeme interiéry vozů ozónem O3.

Čištění interiérů ozónem, nebo také označení O3, je oblíbené pro svojí 100% účinnost a především rychlost. Po 30 minutách, kdy se aktivně ozón dostává do všech míst v interiéru, můžete vůz naplno využívat. Po aplikaci samotného ozónu stačí vůz dostatečně vyvětrat. Není třeba žádné další chemie ani ošetření. Tento postup ozónového čištění a dezinfekce se doporučuje 2x do roka. Samotná aplikace ozónem také zničí v interiérech zápach z cigaret, potu nebo ze zvířecí srsti a to trvale. Ozón je tak i výborným řešením pro alergiky, kteří musí na prevenci dbát více než ostatní.

Ozónem umíme také vyčistit užitková vozidla typu dodávka, kabiny TIR, obytné přívěsy, karavany a menší kanceláře do 100 m2. Po předchozí domluvě můžeme přijet za Vámi a aplikovat ozón přímo u Vás.

Proč vyčistit interiér vozu a jaké jsou výhody?

  • vyčištěný interiér aplikací O3 je především dobrý, jestliže vozíte ve voze malé děti, osoby trpící na astma nebo alergiky
  • aplikovaný ozón nepoškodí Váš interiér a není nebezpečný pro okolí
  • všechny bakterie, viry a zápach je zničený během 30 minut
  • vůz můžete během krátké doby opět používat
  • čištění interiéru vozidla je cenově dostupné
  • možnost mobilního čištění

Ozónové čištění a dezinfekci interiérů Vám zajistíme v naší rodinné firmě AW AutoWise s.r.o., která se nachází ve Strojírenské ulici 259/16 na Praze 5. Sídlíme v průmyslovém areálu VOLTA REAL a.s., v blízkosti městské části Praha 6, Praha 4, Praha – západ nebo z Kladenska. 

Naše firma sídlí v těsné blízkosti nákupního centra Metropole Zličín a Ikea. Ideální spojení zábavy s užitečným. Těšíme se na Vás.

Interiéry osobních vozů – 599 Kč

Karavany, obytné vozy, TIR, dodávky – 799 Kč

Ceny jsou uvedené včetně DPH. Jsme plátci DPH.

Team AW AutoWise s.r.o.

DACIA SANDERO – REVOLUČNÍ REKLAMÍ SPOT :)
PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK
Ceník čištění interiérů ozónem.
DALŠÍ PŘÍSPĚVEK