AutoWise nabídka práce

Hledáme právě tebe!

Hledáme kolegu/kolegyni do našeho servisního teamu. Nadpřirozené schopnosti vítáme, rychlost světla a kvalita práce na 120 %. 🙃

Rozšiřujeme naši servisní dílnu o nové pracovní místo a vyhlašujeme pátrání po novém kolegovi/nové kolegyni který by s námi dobrovolně pracoval od 8:30-17:00, od pondělí do pátku.

Na věku, rase, vyznání a pohlaví nezáleží. Jsme rodinná firma, která nemá ráda předsudky a podceňování se. U nás platí, že vše je možné a slovo ,,nejde“ neexistuje!

Z 90 % máme rádi vozy RENAULT a DACIA, u kterých poskytujeme kompletní servis (záruční i pozáruční). Kladný vztah k těmto vozům tedy musí být základ. Rádi se o naše zkušenosti podělíme, když i ty budeš mít zájem.

Jestli je tvá práce koníčkem, máš rád-a jak nové vozy, tak veterány a občas potřebuješ adrenalin na 2 kolech, tak hledáme právě tebe.

Platové podmínky a více informací rádi sdělíme na osobním pohovoru. Jestli máš zájem, pošli, prosím, základní informace o sobě a pracovních zkušenostech spolu s telefonním číslem na náš e-mail: prodej@autowise.cz.

www.autowise.cz

LPG AW AutoWise s.r.o.
Revize pro LPG a CNG
PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK
Hledáme právě tebe!
DALŠÍ PŘÍSPĚVEK